Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров смята, че атаката с дрон

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров смята, че атаката с дрон
Коментари Харесай

Кадиров: Атаката с дрон срещу Кремъл не променя хода на войната

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров счита, че офанзивата с дрон против Кремъл не би трябвало да променя сценария на планувания ход на войната в Украйна. Това мнение той изрази в канала Telegram.

Кадиров означи, че една от дилемите на модерна Русия и нейните съдружници е възобновяване на международните правосъдни институции. Според него те още веднъж би трябвало да станат безпристрастни и самостоятелни.

Той изрази убеденост, че това безусловно ще се случи и тогава ще свърши " еднополярността и марионетката на цели страни ", по отношение на което ще има пълноценно искане от всеки участник, причинител и уредник на нападението.

" Затова една провокация през днешния ден не би трябвало и няма да промени сюжета на планувания ход на специфична военна интервенция. Да, това е офанзива против президента, а затова и против страната и вследствие на това - против целия народ на Руската федерация. Но това не би трябвало да визира нашите планувани проекти и ползи. Разбира се, ще има отмъщение ", написа Кадиров.

Той добави, че ще бъде " хирургически и ювелирно прецизен ".

Повтарящите се подмятания на Русия за използването на ядрени оръжия след " удар с дрон "  срещу Кремъл карат Москва " да наподобява като смешник ", съгласно шефа на " Вагнер "  Евгений Пригожин.

В сряда пресслужбата на Кремъл съобщи в изказване, че държавното управление на Украйна е " пробвало да нанесе удар с дрон " и " ликвидиране " против съветския президент Владимир Путин.

Два безпилотни летателни апарата (БПЛА) се " разрушиха " на територията на Кремъл, само че не са предизвикали щети или са довели до жертви, оповестиха от Кремъл. " Русия си резервира правото да предприеме контрамерки, където и когато сметне за належащо ", добави Кремъл.

Киев незабавно отхвърли всякакво присъединяване. " Ние не нападаме Путин или Москва, ние се бием на наша територия ", отговори украинският президент Володимир Зеленски.

Базираният в Съединени американски щати Институт за проучване на войната обаче съобщи в сряда, че " няколко знака допускат, че ударът е вътрешно извършен и целеустремено проведен " от съветските управляващи.

Вероятно това е " опит да се придвижи войната вкъщи, на съветската вътрешна публика ", добави мозъчният концерн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР